08-05-2021

Huisarts in opleiding

Opleidingspraktijk

Onze huisartsenpraktijk werkt mee aan de opleiding tot huisarts van het Amsterdam UMC, locatie AMC. Het opleiden van jonge huisartsen vinden wij een leuk en belangrijk onderdeel van ons vak. De opleiding tot huisarts duurt drie jaar en omvat twee keer één jaar praktijkervaring in de huisartsenpraktijk. Een huisarts in opleiding (io) is al arts en heeft meestal ook al werkervaring in de gezondheidszorg of een ziekenhuis.  

Dokter Shiva Schillevoort, mei tot december 2021

Ik ben geboren en getogen in Suriname en woon met mijn gezin in Purmerend. Vanwege de diversiteit en de band dit je ontwikkelt met patiënten heb ik voor het huisartsenvak gekozen.

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding tot huisarts. Daarvoor heb ik in het Amsterdam UMC  en het UMC Utrecht gewerkt op de afdeling cardiologie. ook heb ik gewerkt op de afdeling ouderenrevalidatie in het Dijklander ziekenhuis in Purmeren en ben als arts nauw betrokken geweest bij de revalidatie van coronapatiënten tijdens de 1ste golf in 2020. 

18-10-2018

Welkom

Onze huisartsenpraktijk ligt in de Waterlandpleinbuurt, een kleurrijke buurt van Amsterdam-Noord.

Wij zijn: Mw. Immy Jonker en Hr. David Koetsier.  
Wij werken ieder 4 dagen per week en doen 3 dagen spreekuur. Dokter Karin Schelling werkt als derde vaste huisarts. 

Wij zijn op dit moment gesloten voor nieuwe inschrijving in onze praktijk Bent u familie of is uw partner al patiënt in onze praktijk, alleen dan kunt u zich inschrijven als u nieuw bent komen wonen in de Waterlandpleinbuurt (postcode 1024). Zie: Inschrijfformulier

15-01-2015

Huisartsen

Immy Jonker

Ik ben geboren en getogen in Noord en woon in landelijk Noord, met man, 4 kinderen en 2 honden. Voor dat ik de praktijk overnam was ik hier zelf patient. Een echte dorpsdokter dus! We komen elkaar dus vast wel eens tegen op het winkelcentrum of het hockeyveld.

Dokter Jonker is naast het werk in de praktijk ook aktief bij de huisartsenpost van Amsterdam. 

BIG nummer: 29047344601

David Koetsier

Eerst heb ik als tropenarts in Zambia (Afrika) gewerkt. Daarna ben ik huisarts geworden. In onze praktijk heb ik me in het bijzonder toegelegd op kleine chirurgische verrichtingen, het medisch reisadvies en de echografie. Verder ben ik sinds 2014 ook kaderhuisarts Hart & Vaatziekten. Ik geef onderwijs en advies aan huisartsen (in opleiding) en praktijkondersteuners. Samen met mijn partner woon ik in de Houthavens met zicht op Amsterdam Noord. We zijn de vaders van  3 kinderen.

Dokter Koetsier is aktief bij de Zorggroep ROHA en het Transmuraal Platform Amsterdam.

BIG nummer: 69044463101

Karin Schelling

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

Voordat ik huisarts werd heb ik gewerkt als tropenarts in onder andere Zuid-Afrika en Bangladesh. Voor die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in gynaecologie en chirurgie in de ziekenhuizen van Emmen, Assen en Nieuwegein. De afwisseling trekt mij aan in het huisartsenvak en natuurlijk het persoonlijke contact met mensen. Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en drie jonge kinderen.

BIG nummer: 89065098501

15-01-2015

Praktijkassistentes

Wij hebben een team van vier assistentes. Meestal zijn er twee aanwezig, soms is er ook een assistente in opleiding. De assistentes helpen u graag met uw vragen. Ook hebben zij een eigen spreekuur voor injecties, uitstrijkjes, een oortoilet, wondbehandeling, bloeddrukmeting of een bloed- of urine-onderzoek (urine, Hb, bloedsuiker). Onderzoeken zoals het maken van een hartfilmpje (ECG), het meegeven van een ritme eventrecorder (holter) en een 24-uurs bloeddrukmeting kunnen worden gedaan op verzoek van de huisarts.

Ilknur Cilingir: werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. 
Khadija Ouboumalne: werkt op maandag, dinsdag en woensdag.
Karima El Moussati: is met zwangerschapsverlof

Merve Gunyeli: werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

23-11-2015

Wie werken er nog meer?

Diëtist

In ons centrum werkt een diëtist op de woensdagavond. Voor een bezoek aan de diëtist heeft u geen verwijzing nodig. Vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Als u voor diabetes, cardio vasculair risicomanagement (CVRM) of COPD bij één van onze praktijkondersteuners onder controle bent, worden de kosten van dieetadvies geheel vergoed. Diëtist en praktijkondersteuner (POH) werken samen in de 'ketenzorg'. Onze POH kan u hiervoor doorverwijzen.   

Floor de Vries werkt op de woensdagavond.  Zij begeleidt al jaren mensen met overgewicht bij diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. U kunt natuurlijk ook voor andere voedingsvragen bij haar terecht. Zij is aangesloten bij diëtheek; informatie vindt u hier. Een afspraak maakt u via diëtheek of na verwijzing nodig van de huisarts of praktijkondersteuner.

Psycholoog

Jossien Kok is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en houdt praktijk in Amsterdam Zuid en Noord. Op dit moment (2021) woont zij in Spanje en begeleid zij haar patiënten met beeldbellen.  U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. Haar website is: praktijkjossienkok.nl

15-01-2015

Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner GGZ

Yvette IJland en Jasmijn Selten zijn praktijkondersteuner GGZ en begeleiden mensen met psychische klachten. Dit kunnen klachten zijn van oa stress, angst, somberheid of overspannenheid.  Alle afspraken zijn na verwijzing van de huisarts. Yvette werkt op woensdag en Jasmijn op vrijdag.

  

Leonie Luttikhuizen, POH-S

Leonie is praktijkondersteuner (POH-S). Zij heeft de opleiding hiervoor in 2011 afgerond en was daarvoor als verpleegkundige in de GGZ werkzaam. Leonie begeleidt mensen met diabetes, copd/astma of een (verhoogd risico op een) hart- of vaatziekte . Voor de begeleiding van chronische aandoeningen is de praktijk aangesloten bij ketenorganisatie ROHA. Leonie werkt al jaren bij ons in de praktijk. Ook kan zij individuele begeleiding geven bij het stoppen met roken. Zij werkt op dinsdag en donderdag.  Email: l.luttikhuizen@jonkerkoetsier.nl

Sara Baig, POH-S

Is praktijkondersteuner (POH-S).   Ze volgt ook een opleiding in praktijkmanagement. Verder houdt ze spreekuur voor patiënten met een hart- of vaatziekten of een hoog risico daarop (CVRM = hoge bloeddruk/hoog cholesterol), diabeteszorg en begeleiding bij stoppen met roken. Zij werkt op maandag en woensdag. Email: s.baig@jonkerkoetsier.nl