15-01-2015

Huisartsen

Immy Jonker

Ik ben geboren en getogen in Noord en woon er nog steeds, met man, 4 kinderen en 2 honden. Voor dat ik de praktijk overnam was ik hier zelf patient. Een echte dorpsdokter dus! We komen elkaar dus vast wel eens tegen op het winkelcentrum of het hockeyveld.

Dokter Jonker is naast het werk in de praktijk ook bestuurlijk aktief bij de huisartsenpost van Amsterdam. 

 

David Koetsier

Eerst heb ik als tropenarts in Zambia (Afrika) gewerkt. Pas daarna ben ik huisarts geworden. In onze praktijk heb ik me in het bijzonder toegelegd op kleine chirurgische verrichtingen, het medisch reisadvies en de echografie. Verder ben ik sinds 2014 ook kaderhuisarts Hart & Vaatziekten. Hiervoor geef ik onderwijs en advies aan huisartsen (in opleiding) en praktijkondersteuners.

Dokter Koetsier is aktief bij de Zorggroep ROHA en bij de huisartsenkring Amsterdam.

Karin Schelling

Ik werk op dinsdag en donderdag in de praktijk.

Voordat ik huisarts werd heb ik gewerkt als tropenarts in onder andere Zuid-Afrika en Bangladesh. Voor die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in gynaecololgie en chirurgie in de ziekenhuizen van Emmen, Assen en Nieuwegein. De afwisseling trekt mij aan in het huisartsenvak en natuurlijk het persoonlijke contact met mensen. Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en drie jonge kinderen.

15-01-2015

Praktijkassistentes

Wij hebben een team van drie assistentes. Meestal zijn er twee aanwezig, soms is er ook een assistente in opleiding. De assistentes helpen u graag met uw vragen. Ook hebben zij een eigen spreekuur voor injecties, uitstrijkjes, een oortoilet, wondbehandeling, bloeddrukmeting of een bloed- of urine-onderzoek (urine, Hb, bloedsuiker). Onderzoeken zoals het maken van een hartfilmpje (ECG), het meegeven van een ritme eventrecorder (holter) en een 24-uurs bloeddrukmeting kunnen worden gedaan op verzoek van de huisarts.

Ilknur Cilingir: werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. 
Khadija Ouboumalne: werkt op maandag, dinsdag en woensdag.
Karima El Moussati: werkt op maandag, woensdagmiddag en -avond, donderdag vrijdag.

23-11-2015

Wie werken er nog meer?

Diëtist

In ons centrum werken twee diëtisten op de woensdagavond. Voor een bezoek aan de diëtist heeft u geen verwijzing nodig. Vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Als u voor diabetes, cardio vasculair risicomanagement (CVRM) of COPD bij één van onze praktijkondersteuners onder controle bent, worden de kosten van dieetadvies geheel vergoed. Diëtist en praktijkondersteuner (POH) werken samen in de 'ketenzorg'. Onze POH kan u hiervoor doorverwijzen.   

Anouk van der Burg werkt op de woensdagavond. Zij is ook betrokken bij een aantal aktiviteiten in de wijk, zoals Gewichtige Dames, een beweeg en leefstijlprogramma in het Noorderpark voor vrouwen met ernstige obesitas. Ze heeft haar eigen website: personalbodycenter.nl. Een afspraak maakt u via haar website of na verwijzing door de huisarts of praktijkondersteuner.

Floor de Vries werkt op de woensdagavond.  Zij begeleidt al jaren mensen met overgewicht bij diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. U kunt natuurlijk ook voor andere voedingsvragen bij haar terecht. Zij is aangesloten bij diëtheek; informatie vindt u hier. Een afspraak maakt u via diëtheek of na verwijzing nodig van de huisarts of praktijkondersteuner.

Psycholoog

Jossien Kok is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en houdt praktijk in Amsterdam Zuid en op vrijdag  bij ons in Noord.  U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. Haar website is: praktijkjossienkok.nl

26-08-2015

Huisarts in opleiding

Onze huisartsenpraktijk werkt mee aan de opleiding tot huisarts van het AMC. Het opleiden van jonge huisartsen vinden wij een leuk en belangrijk onderdeel van ons vak. De opleiding tot huisarts duurt drie jaar en omvat twee keer één jaar praktijkervaring in de huisartsenpraktijk. Een huisarts in opleiding (io) is al arts en heeft meestal ook al werkervaring in de gezondheidszorg of een ziekenhuis.  

 

Nick Koch

Ik ben de huisarts in opleiding die van maart 2018 tot maart 2019 in de praktijk is. Voor mijn opleiding tot huisarts heb ik één jaar gewerkt als arts-assistent bij de chirurgie in Blaricum/Hilversum. Daar heb ik veel kennis opgedaan op de spoedeisende hulp en met kleine chirurgische ingrepen. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en hoop ooit ook een duo-praktijk te mogen openen.
Dokter Koch is aanwezig op maandag, dinsdag (om de week), donderdag en vrijdag.

15-01-2015

Praktijkondersteuners

Karin Eduwaard

Karin is praktijkondersteuner GGZ en begeleidt en behandelt mensen met psychische klachten. Dit kunnen klachten zijn van oa stress, angst, somberheid of overspannenheid.  Alle afspraken zijn na verwijzing van de huisarts. Op vrijdag werkt Karin bij ons in de praktijk.

  

Leonie Luttikhuizen

Leonie is praktijkondersteuner (POH-S). Zij heeft de opleiding hiervoor in 2011 afgerond en was daarvoor als verpleegkundige in de GGZ werkzaam. Leonie begeleidt mensen met diabetes, copd/astma of een (verhoogd risico op een) hart- of vaatziekte . Voor de begeleiding van chronische aandoeningen is de praktijk aangesloten bij ketenorganisatie ROHA. Leonie werkt al jaren bij ons in de praktijk. Ook kan zij individuele begeleiding geven bij het stoppen met roken. Zij werkt op maandag en donderdag.  Email: l.luttikhuizen@jonkerkoetsier.nl

Agnes  Buis

Agnes is kwaliteitsmedewerker, echografiste en praktijkondersteuner (POH-S).   Voorheen werkte ze in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis als radiologisch laborant en echografist. Agnes heeft verschillende taken. Ze doet een deel van het praktijkmanagement en kwaliteitsbeleid. Verder houdt ze spreekuur voor patiënten met een hart- of vaatziekten of een hoog risico daarop (CVRM = hoge bloeddruk/hoog cholesterol), diabeteszorg en begeleiding bij stoppen met roken, en verricht zij echo's in onze praktijk. Zij werkt op maandaginsdag, dinsdag en woensdag. Email: a.buis@jonkerkoetsier.nl