15-01-2015

Huisartsen

Immy Jonker

Ik ben geboren en getogen in Noord en woon er nog steeds, met man, 4 kinderen en 2 honden. Voor dat ik de praktijk overnam was ik hier zelf patient. Een echte dorpsdokter dus! We komen elkaar dus vast wel eens tegen op het winkelcentrum of het hockeyveld.

 

David Koetsier

Eerst heb ik als tropenarts in Zambia (Afrika) gewerkt. Pas daarna ben ik huisarts geworden. In onze praktijk heb ik me in het bijzonder toegelegd op kleine chirurgische verrichtingen, medisch reisadvies en de echografie. Verder ben ik sinds 2014 ook kaderhuisarts Hart & Vaatziekten. Hiervoor geef ik onderwijs en advies aan huisartsen (in opleiding) en praktijkondersteuners.

Beide dokters zijn naast hun werk ook bestuurlijk aktief. Dokter Jonker bij de huisartsenpost en dokter Koetsier bij de Zorggroep ROHA.

Lieke Cremers

Op dinsdag en donderdag werk ik in de praktijk. Sinds 2009 ben ik huisarts en heb in verschillende praktijken gewerkt, ook in Amsterdam-Noord. Ik woon samen met mijn vriend en drie kinderen in Amsterdam. Ik ben huisarts in de volle breedte met speciale interesse in kleine chirurgie en ouderen. Sinds 2015 ben ik ook kaderhuisarts ouderengeneeskunde.

15-01-2015

Praktijkassistentes

Wij hebben een team van vier assistentes. Meestal zijn er twee aanwezig. De assistentes helpen u graag met uw vragen. Ook hebben zij een eigen spreekuur voor injecties, uitstrijkjes, een oortoilet, wondbehandeling, bloeddrukmeting of een bloed- of urine-onderzoek (urine, Hb, bloedsuiker). Onderzoeken zoals het maken van een hartfilmpje (ECG), het meegeven van een ritme eventrecorder (holter) en een 24-uurs bloeddrukmeting kunnen worden gedaan op verzoek van de huisarts.

Ilknur Cilingir: werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. 
Khadija Ouboumalne: werkt op maandag, dinsdag en woensdag.
Karima El Moussati: werkt op maandag, woensdagmiddag en -avond, donderdag vrijdag.
Denise Bolte:  opvolging wordt gezocht.

23-11-2015

Wie werken er nog meer?

Diëtist

In ons centrum werken twee diëtisten op de woensdagavond. Voor een bezoek aan de diëtist heeft u geen verwijzing nodig. Vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Als u voor diabetes, cardio vasculair risicomanagement (CVRM) of COPD bij één van onze praktijkondersteuners onder controle bent, worden de kosten van dieetadvies geheel vergoed. Diëtist en praktijkondersteuner (POH) werken samen in de 'ketenzorg'. Onze POH kan u hiervoor doorverwijzen.   

Anouk van der Burg werkt op de woensdagavond. Zij is ook betrokken bij een aantal aktiviteiten in de wijk, zoals Gewichtige Dames, een beweeg en leefstijlprogramma in het Noorderpark voor vrouwen met ernstige obesitas. Ze heeft haar eigen website: personalbodycenter.nl. Een afspraak maakt u via haar website of na verwijzing door de huisarts of praktijkondersteuner.

Floor de Vries werkt op de woensdagavond.  Zij begeleidt al jaren mensen met overgewicht bij diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. U kunt natuurlijk ook voor andere voedingsvragen bij haar terecht. Zij is aangesloten bij diëtheek; informatie vindt u hier. Een afspraak maakt u via diëtheek of na verwijzing nodig van de huisarts of praktijkondersteuner.

Psycholoog

Jossien Kok is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en houdt praktijk in Amsterdam Zuid en op vrijdag  bij ons in Noord.  U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. Haar website is: praktijkjossienkok.nl

26-08-2015

Huisarts in opleiding

Onze huisartsenpraktijk werkt mee aan de opleiding tot huisarts van het AMC. Het opleiden van jonge huisartsen vinden wij een leuk en belangrijk onderdeel van ons vak. De opleiding tot huisarts duurt drie jaar en omvat twee keer één jaar praktijkervaring in de huisartsenpraktijk. Een huisarts in opleiding (io) is al arts en heeft meestal ook al werkervaring in de gezondheidszorg of een ziekenhuis.  

 

Kim Ebing

Vanaf half september tot half maart 2018 is Mw Ebing voor het laatste  jaar van de opleiding tot huisarts in deze praktijk.

"Toen ik deze zomer te horen kreeg dat ik het laatste deel van mijn opleiding tot huisarts in mijn eigen, geliefde, stadsdeel kon doen was ik vanzelfsprekend erg blij. Ik woon al mijn hele leven in Amsterdam-Noord. Voor de opleiding heb ik met veel plezier in het BovenIJ ziekenhuis gewerkt. Daar werkte ik als zaalarts en op de spoedeisende hulp bij de interne geneeskunde. Alle facetten van het huisartsenvak vind ik leuk en interessant. Naast mijn werk ben ik moeder van twee kleine kinderen en als hobby ben ik zangeres.

Tot half maart kunt u mij op maandag, dinsdag, woensdag (vanaf december) en vrijdag in de praktijk vinden. Ik hoop u in de praktijk te ontmoeten."

15-01-2015

Praktijkondersteuners

Ruud Spijker

Ruud is praktijkondersteuner GGZ en begeleidt en behandelt mensen met psychische klachten. Dit kunnen klachten zijn van oa stress, angst, somberheid of overspannenheid.  Alle afspraken zijn na verwijzing van de huisarts. Op dinsdag en woensdagmiddag werkt Ruud bij ons in de praktijk.

  

Leonie Luttikhuizen

Leonie is praktijkondersteuner (POH-S). Zij heeft de opleiding hiervoor in 2011 afgerond en was daarvoor als verpleegkundige in de GGZ werkzaam. Leonie begeleidt mensen met diabetes, copd/astma of een (verhoogd risico op een) hart- of vaatziekte . Voor de begeleiding van chronische aandoeningen is de praktijk aangesloten bij ketenorganisatie ROHA. Leonie werkt al jaren bij ons in de praktijk. Ook kan zij individuele begeleiding geven bij het stoppen met roken. Zij werkt op maandag en donderdag.  Email: l.luttikhuizen@jonkerkoetsier.nl

Agnes Weijmer

Agnes is kwaliteitsmedewerker, echografiste en praktijkondersteuner (POH-S).   Voorheen werkte ze in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis als radiologisch laborant en echografist. Agnes heeft verschillende taken. Ze doet een deel van het praktijkmanagement en kwaliteitsbeleid. Verder houdt ze spreekuur voor patiënten met een hart- of vaatziekten of een hoog risico daarop (CVRM = hoge bloeddruk/hoog cholesterol), diabeteszorg en begeleiding bij stoppen met roken, en verricht zij echo's in onze praktijk. Zij werkt op maandaginsdag, dinsdag en woensdag. Email: a.weijmer@jonkerkoetsier.nl