Onze nieuwsbrief ontvangen?

Emailadres:
Ja graag!
05-02-2021

Wie krijgt wanneer het coronavaccin?

De meeste mensen in Nederland zullen een prik krijgen via de GGD. De volgorde heeft te maken met de beschikbaarheid van vaccins. Hier hebben wij als huisartsen geen invloed op. We vragen u om het nieuws goed in de gaten te houden. 
Kijk voor informatie op: covid-19 vaccinatie

Bent u 80-85 jaar? Dan ontvangt u deze week een brief van het RIVM.

Heeft u klachten die op corona kunnen wijzen? Laat u testen! Bel 0800-1202, of klik hier.

05-02-2021

Rokers gezocht!

Online theatervoorstelling De sTOPPERS

Donderdag 25 februari om 20:00 uur is het eindelijk zover!

Jij bent uitgenodigd om gratis en online, samen met een grote groep Amsterdammers, deze voorstelling bij te wonen. Je kunt er gewoon thuis voor blijven.

In deze theatershow vol humor worden rokers, mee-rokers en niet-rokers meegenomen in de rollercoaster die 'stoppen' heet. Een show waarin we om rokers denken en waarin we rokers laten omdenken. Voor elke roker een 'feest' van herkenning! Bezoekers krijgen een duidelijker beeld van nicotineverslaving en rokers krijgen vertrouwen en zin in stoppen. En, .. als je wil, kun je na afloop daar ook voor kiezen.

Zin? Stuur dan een email met je naam naar destoppersamsterdam@gmail.com

22-12-2020

Een gezond 2021

Het afgelopen jaar was voor velen van u een pittig jaar. We hopen dat 2021, met de komst van vaccinaties, voor iedereen een gezond jaar mag worden. Daarom een frisse voorjaarsgroet van het gehele praktijkteam Jonker | Koetsier. 

22-12-2020

Nieuws

Tips

Je voelt je alleen. Behoefte aan een luisterend oor? Bel dan de luisterlijn, T 0900-0967

Wil je iets voor een ander doen, of heb je juist zelf praktische hulp nodig? Kijk op voorelkaar.

Project

In januari gaan we starten met een project voor beeldzorg bij ouderen. Misschien is het wel iets voor u? Of heeft u er iets aan als mantelzorger? Neem een kijkje op compaan. Geef het aan ons door als u belangstelling hebt.

Coronavaccin

We laten het u weten als coronavaccinaties via de huisarts verstrekt gaan worden. Het eerste vaccin van Pfizer/BioNTech wordt niet via de huisarts gegeven.

16-12-2020

Feiten en fabels over het coronavaccin

Professor Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) geeft in deze video  antwoord op alle belangrijke vragen, veel publieke informatie staat op coronavaccinatie.

02-06-2020

CORONATEST

Coronaklachten zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf thuis en laat je testen. 
Bel het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of maak online  een testafspraak.

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten zich zonder kosten laten testen.

13-03-2020

Het Coronavirus - video

22-10-2019

Doe mee aan Gezond Noord!

Gezonder leven - makkelijker gezegd dan gedaan! En het helpt niet als je door anderen krijgt voorgeschreven 'hoe het moet'. Daarom is Gezond Noord geboren, voor, door én samen met elkaar.

Gezond Noord is er voor heel Amsterdam-Noord. Ook de Waterlandpleinbuurt doet mee! Ervaringsdeskundigen staan elke dinsdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur voor u klaar in ons gezondheidscentrum, beneden in de hal. Komt u ook langs?

Gezond Noord is een initatief van Doras, de huisartsen, maar vooral van buurtbewoners uit Noord. Elkaar inspiratie en advies geven, samen aan de slag gaan - dat werkt! Eind september is Gezond Noord officieel van start gegaan met een gezond en sprankelend feest. Meer weten? Kijk op Gezond Noord, op facebook  of kom langs.  

10-05-2019

Uw huisarts doet mee aan onderzoek

Onze praktijk heeft zich aangesloten op het academisch huisartsennetwerk van het AMC (AHA). Dit doen we omdat onderzoek naar huisartsgeneeskunde belangrijk is. Hierdoor kan de zorg van de huisarts aan u als patiënt verbeterd worden. Op de website en in de wachtkamer vindt u alle informatie

Alleen anonieme gegevens worden gebruikt en ook alleen voor onderzoek waar wij als huisartsenpraktijk aan deelnemen. Maar als u niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt, dan kunt u dat altijd aan één van de artsen doorgeven.  

23-04-2019

Artsen spreken over de gevolgen van roken

De overige 22 filmpjes van dokters zijn te zien op het videokanaal van de VvAA
07-01-2019

Digitaal toegang tot uw dossier

Wij werken sinds drie jaar met een digitale toegang via het Patientenportaal MijnPraktijk. Steeds meer patiënten maken hier gebruik van. Als u nog niet meedoet, dan hopen we dat u dat binnenkort gaat doen.

De overheid wil dat iedereen vanaf juli 2020 gratis digitaal inzage kan hebben in zijn of haar dossier.

Op onze website staat alle informatie. Wel hebben we uw 06-nummer en uw emailadres nodig.

24-04-2018

Pre-Expositie Profylaxe (PrEP)

Pre-Expositie Profylaxe (PrEP) is een combinatie van tenofovir en emtricitabine die wordt voorgeschreven aan mannen die seks hebben met mannen om de kans op infectie met HIV te doen afnemen.

PrEP is nu op doktersrecept ook in Nederland leverbaar, bij dagelijks gebruik kost het ongeveer €50 per maand. Patiënten in onze huisartsenpraktijk die PrEP willen gaan gebruiken kunnen een afspraak maken met David Koetsier of Immy Jonker.

Voor start met PrEP en tijdens het gebruik van PrEP dient de nierfunctie gecontroleerd te worden door middel van bloed- en urineonderzoek en dient onderzoek op SOA en hepatitis C plaats te vinden. Lees meer over PrEP op de website van PrEPnu.nl en mantotman.nl. PrEP kan dagelijks of intermitterend (rondom seks) worden gebruikt, PrEPnu maakte een  schema voor intermitterend gebruik.

Géén patiënt in onze praktijk? Maak een afspraak met je eigen huisarts! Mocht hij of zij niet goed weten hoe iemand die PrEP wil gaan gebruiken begeleid dient te worden, wijs hem of haar dan op de richtlijn die onder andere het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Nederlandse Vereniging voor Hiv Behandelaren over dit onderwerp hebben geschreven.

--

English

Pre-Exposition Profylaxis (PrEP) is a combination of tenofovir and emtricitabine, prescribed to men who have sex with men to reduce the chance of transmission of hiv. PrEP is now on prescription available in The Netherlands, it costs approximately €50,-/month (daily use). Read more about PrEP mantotman.nl (in english). PrEPnu also designed an instructive schedule for intermittend use.

Kidney-function, STI's and hepatitis C need to be tested before starting PrEP and during use of PrEP. Patients of Huisartsenpraktijk Jonker Koetsier that are interested in starting PrEP can make an appointment with David Koetsier/Immy Jonker.

24-04-2018

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring kunt u hier vinden. Wilt u iets wijzigen in uw medische gegevens, gebruik dan het aanvraagformulier.

16-10-2017

Praten over uw levenseinde

Als huisartsen willen we graag de beste zorg aan u geven. Over uw wensen in de laatste levensfase praten, ook al is het nog niet zover, kan u helpen te bepalen wat voor u echt belangrijk is.

Meer willen weten? We hebben 2 korte filmpjes voor u geselecteerd.

Patientenfederatie

 Praat erover!

Verder kunt u hier een e-boek vinden over 'Op tijd praten over uw levenseinde'.

08-10-2016

Loop ik risico?

Diabetes, Hart- & Vaatziekten, Nierschade ..

U kunt uw risico vaak zelf verlagen. Neem een eerste stap en doe de:  RISICOTEST

13-02-2016

Doet u al mee met Mijn Praktijk?

Heeft u een mobiel en emailadres?

Geef u dan op voor Mijn Praktijk, het patiëntenportaal.

U kunt ook een tablet of PC gebruiken, mits u een mobiel nummer en een eigen emailadres hebt.

De voordelen

  • U kunt een (online) afspraak maken
  • U ziet uw eigen medicatie en kunt een herhaalrecept aanvragen
  • U krijgt de uitslagen van onderzoek te zien, waar nodig persoonlijk advies
  • U ziet de brief die de specialist aan de huisarts stuurt
  • U kunt een emailconsult versturen, met foto of bijlage
  • U krijgt inzage in uw medisch dossier
  • Minder bellen met de praktijk
  • Communicatie is goed beveiligd (wachtwoord, sms-code)

Wat moet ik doen om mee te doen?

Bel of kom langs op de praktijk? Neem dan uw legitimatie mee.  

Belangrijk

Om uw privacy te kunnen waarborgen moet u zelf inloggen en ontvangt u daarna een SMS-code. Daarom ook vragen we u bij deelname, om eenmalig uw gegevens (mobiele nummer, emailadres en identiteit) te controleren.

Vragen? mijnpraktijk@jonkerkoetsier.nl