Onze nieuwsbrief ontvangen?

Emailadres:
Ja graag!
08-05-2021

Afspraken via portaal weer mogelijk

Vanaf het begin van de coronapandemie was het onmogelijk om zelf via het portaal een afspraak met één van de artsen in te plannen. Voorzichtig kijken we of dit weer kan en goed gaat. 

Als u inlogt in het portaal, kunt u via afspraak maken kiezen voor een belafspraak, een video-afspraak of een gewone afspraak op de praktijk. Heeft u klachten die bij corona kunnen passen of zit u in quarantaine, dan is een gewone afspraak niet toegestaan.

Zelf online een afspraak maken heeft een aantal voordelen:

 • U kunt op ieder moment zelf de afspraak inplannen of weer annuleren
 • U kunt meerdere dagen in onze agenda vooruit kijken
 • Een deel van het spreekuur is speciaal gereserveerd voor mensen die online hun afspraak maken
 • Onze praktijkassistentes worden minder belast

Heeft u nog geen inlog voor het portaal? Bel dan onze praktijk. 

08-05-2021

Doet u mee met het LSP?

Uitwisseling van medische gegevens kan ontzettend belangrijk zijn. Wij hebben dat als huisartsen ook zelf ervaren tijdens onze diensten op de huisartsenpost in coronatijden. Sinds januari zijn wij als praktijk aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Wij willen u nu vragen of u wel of niet akkoord gaat met het LSP.

 • Vul het formulier in en geef het af aan onze balie of stuur het ingevulde formulier als pdf terug (of beter nog, als bijlage via vraag stellen in het portaal)
 • Heeft u geen printer? Dan bent u ook welkom aan de balie en kunt u het daar invullen
 • Vergeet niet ook de toestemming voor uw kinderen te regelen 
 • Het formulier vindt u als bijlage bij deze nieuwsbrief
 • Meer informatie over het geven van uw toestemming vindt u op de website van het LSP, daar is ook informatie in andere talen.

Op het spreekuur zelf is een mondelinge toestemming van u voldoende. Zien wij u de komende weken op het spreekuur, geef dit dan aub aan ons door. 

Patiënten van 60-64 jaar hebben tijdens tijdens de vaccinatie voor corona op onze praktijk dit toestemmingsformulier al kunnen invullen.  

16-12-2020

Feiten en fabels over het coronavaccin

Professor Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) geeft in deze video  antwoord op alle belangrijke vragen, veel publieke informatie staat op coronavaccinatie.

02-06-2020

CORONATEST

Coronaklachten zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf thuis en laat je testen. 
Bel het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of maak online  een testafspraak.

Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen met klachten zich zonder kosten laten testen.

13-03-2020

Het Coronavirus - video

22-10-2019

Doe mee aan Gezond Noord!

Gezonder leven - makkelijker gezegd dan gedaan! En het helpt niet als je door anderen krijgt voorgeschreven 'hoe het moet'. Daarom is Gezond Noord geboren, voor, door én samen met elkaar.

Gezond Noord is er voor heel Amsterdam-Noord. Ook de Waterlandpleinbuurt doet mee! Ervaringsdeskundigen staan elke dinsdagmiddag van 14:00 - 16:00 uur voor u klaar in ons gezondheidscentrum, beneden in de hal. Komt u ook langs?

Gezond Noord is een initatief van Doras, de huisartsen, maar vooral van buurtbewoners uit Noord. Elkaar inspiratie en advies geven, samen aan de slag gaan - dat werkt! Eind september is Gezond Noord officieel van start gegaan met een gezond en sprankelend feest. Meer weten? Kijk op Gezond Noord, op facebook  of kom langs.  

10-05-2019

Uw huisarts doet mee aan onderzoek

Onze praktijk heeft zich aangesloten op het academisch huisartsennetwerk van het AMC (AHA). Dit doen we omdat onderzoek naar huisartsgeneeskunde belangrijk is. Hierdoor kan de zorg van de huisarts aan u als patiënt verbeterd worden. Op de website en in de wachtkamer vindt u alle informatie

Alleen anonieme gegevens worden gebruikt en ook alleen voor onderzoek waar wij als huisartsenpraktijk aan deelnemen. Maar als u niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt, dan kunt u dat altijd aan één van de artsen doorgeven.  

23-04-2019

Artsen spreken over de gevolgen van roken

De overige 22 filmpjes van dokters zijn te zien op het videokanaal van de VvAA
07-01-2019

Digitaal toegang tot uw dossier

Wij werken sinds drie jaar met een digitale toegang via het Patientenportaal MijnPraktijk. Steeds meer patiënten maken hier gebruik van. Als u nog niet meedoet, dan hopen we dat u dat binnenkort gaat doen.

De overheid wil dat iedereen vanaf juli 2020 gratis digitaal inzage kan hebben in zijn of haar dossier.

Op onze website staat alle informatie. Wel hebben we uw 06-nummer en uw emailadres nodig.

24-04-2018

Pre-Expositie Profylaxe (PrEP)

Pre-Expositie Profylaxe (PrEP) is een combinatie van tenofovir en emtricitabine die wordt voorgeschreven aan mannen die seks hebben met mannen om de kans op infectie met HIV te doen afnemen.

PrEP is nu op doktersrecept ook in Nederland leverbaar, bij dagelijks gebruik kost het ongeveer €50 per maand. Patiënten in onze huisartsenpraktijk die PrEP willen gaan gebruiken kunnen een afspraak maken met David Koetsier of Immy Jonker.

Voor start met PrEP en tijdens het gebruik van PrEP dient de nierfunctie gecontroleerd te worden door middel van bloed- en urineonderzoek en dient onderzoek op SOA en hepatitis C plaats te vinden. Lees meer over PrEP op de website van PrEPnu.nl en mantotman.nl. PrEP kan dagelijks of intermitterend (rondom seks) worden gebruikt, PrEPnu maakte een  schema voor intermitterend gebruik.

Géén patiënt in onze praktijk? Maak een afspraak met je eigen huisarts! Mocht hij of zij niet goed weten hoe iemand die PrEP wil gaan gebruiken begeleid dient te worden, wijs hem of haar dan op de richtlijn die onder andere het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Nederlandse Vereniging voor Hiv Behandelaren over dit onderwerp hebben geschreven.

--

English

Pre-Exposition Profylaxis (PrEP) is a combination of tenofovir and emtricitabine, prescribed to men who have sex with men to reduce the chance of transmission of hiv. PrEP is now on prescription available in The Netherlands, it costs approximately €50,-/month (daily use). Read more about PrEP mantotman.nl (in english). PrEPnu also designed an instructive schedule for intermittend use.

Kidney-function, STI's and hepatitis C need to be tested before starting PrEP and during use of PrEP. Patients of Huisartsenpraktijk Jonker Koetsier that are interested in starting PrEP can make an appointment with David Koetsier/Immy Jonker.

24-04-2018

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring kunt u hier vinden. Wilt u iets wijzigen in uw medische gegevens, gebruik dan het aanvraagformulier.

16-10-2017

Praten over uw levenseinde

Als huisartsen willen we graag de beste zorg aan u geven. Over uw wensen in de laatste levensfase praten, ook al is het nog niet zover, kan u helpen te bepalen wat voor u echt belangrijk is.

Meer willen weten? We hebben 2 korte filmpjes voor u geselecteerd.

Patientenfederatie

 Praat erover!

Verder kunt u hier een e-boek vinden over 'Op tijd praten over uw levenseinde'.

08-10-2016

Loop ik risico?

Diabetes, Hart- & Vaatziekten, Nierschade ..

U kunt uw risico vaak zelf verlagen. Neem een eerste stap en doe de:  RISICOTEST

13-02-2016

Doet u al mee met Mijn Praktijk?

Heeft u een mobiel en emailadres?

Geef u dan op voor Mijn Praktijk, het patiëntenportaal.

U kunt ook een tablet of PC gebruiken, mits u een mobiel nummer en een eigen emailadres hebt.

De voordelen

 • U kunt een (online) afspraak maken
 • U ziet uw eigen medicatie en kunt een herhaalrecept aanvragen
 • U krijgt de uitslagen van onderzoek te zien, waar nodig persoonlijk advies
 • U ziet de brief die de specialist aan de huisarts stuurt
 • U kunt een emailconsult versturen, met foto of bijlage
 • U krijgt inzage in uw medisch dossier
 • Minder bellen met de praktijk
 • Communicatie is goed beveiligd (wachtwoord, sms-code)

Wat moet ik doen om mee te doen?

Bel of kom langs op de praktijk? Neem dan uw legitimatie mee.  

Belangrijk

Om uw privacy te kunnen waarborgen moet u zelf inloggen en ontvangt u daarna een SMS-code. Daarom ook vragen we u bij deelname, om eenmalig uw gegevens (mobiele nummer, emailadres en identiteit) te controleren.

Vragen? mijnpraktijk@jonkerkoetsier.nl