30-01-2022

Belangrijk

Een mondkapje hoeft u niet te gebruiken, maar is wel gewenst bij luchtwegklachten.

Altijd een afspraak maken

Met het patiëntenportaal kunt u zelf een gewone afspraak, een terugbel- of video-afspraak maken. Ga naar MijnPraktijk, kies daar 'Maak Afspraak'. We hopen daarmee dat de wachttijd aan de telefoon beperkt blijft. Een afspraak via het portaal kunt ook zelf weer annuleren.

Als u belt vraagt de assistente naar uw klachten, om u beter te kunnen helpen (triage). We helpen u graag 'op afstand' als dat kan, via het patiëntenportaal MijnPraktijk, met een zelfzorgadvies of een terugbelafspraak. Voor het patiëntenportaal heeft u een persoonlijk emailadres en een 06 nummer nodig. Neem contact met ons op als u zich wilt aanmelden!

Op de praktijk

 • Alleen op afspraak
 • Kom alleen of met één begeleider.
 • Kom op tijd. Er kunnen minder mensen in onze wachtkamer terecht. 
 • Bij koorts of luchtwegklachten, doe dan eerst een corona zelftest. 
 • Bloedprikken of urine-onderzoek? Het lab is open van 8-12 uur (zonder afspraak)
15-01-2015

Huisartsen

Immy Jonker

Ik ben geboren en getogen in Noord en woon in landelijk Noord, met man, 4 kinderen en 2 honden. Voor dat ik de praktijk overnam was ik hier zelf patient. Een echte dorpsdokter dus! We komen elkaar dus vast wel eens tegen op het winkelcentrum of het hockeyveld.

Dokter Jonker is naast het werk in de praktijk ook aktief bij de huisartsenpost van Amsterdam. 

BIG nummer: 29047344601

David Koetsier

Eerst heb ik als tropenarts in Zambia (Afrika) gewerkt, daarna ben ik huisarts geworden. In onze praktijk heb ik me in het bijzonder toegelegd op chirurgische ingrepen, het medisch reisadvies en de echografie. Verder ben ik sinds 2014 ook kaderhuisarts Hart & Vaatziekten. Ik geef onderwijs en advies aan huisartsen en praktijkondersteuners. Samen met mijn partner woon ik in de Houthavens met zicht op Amsterdam Noord. We zijn de vaders van 3 kinderen.

Dokter Koetsier is aktief bij de Zorggroep ROHA en het Transmuraal Platform Amsterdam.

BIG nummer: 69044463101

Karin Schelling

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

Voordat ik huisarts werd heb ik gewerkt als tropenarts in onder andere Zuid-Afrika en Bangladesh. Voor die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in gynaecologie en chirurgie in de ziekenhuizen van Emmen, Assen en Nieuwegein. De afwisseling trekt mij aan in het huisartsenvak en natuurlijk het persoonlijke contact met mensen. Ik woon in Amsterdam-Noord, met mijn man en drie jonge kinderen.

BIG nummer: 89065098501

09-02-2024

Huisarts in opleiding

Freek Kusters

Per 1 maart begin ik als huisarts in opleiding. Omdat ik onvoldoende energie haalde uit mijn vorige vakgebied (gynaecologie) heb ik besloten me om te laten scholen tot huisarts. Ik ben enthousiast om te gaan leren in het mooie Amsterdam-Noord en patiënten hier zo goed mogelijk te helpen. Ik woon in Utrecht met mijn vriendin en drie kinderen.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik op de praktijk.

BIG: 49913682201

Opleidingspraktijk: Onze praktijk werkt mee aan de opleiding tot huisarts van het Amsterdam UMC. Wij vinden het opleiden een leuk en belangrijk onderdeel van ons vak. De opleiding tot huisarts duurt drie jaar, waarvan twee keer één jaar in de huisartsenpraktijk ervaring wordt opgedaan. Een huisarts in opleiding (io) is al arts en heeft vaak al werkervaring als arts in een ziekenhuis of andere zorginstelling.

15-01-2015

Praktijkassistentes

Wij hebben een team van vijf assistentes en tijdelijk kan er ook een stagaire zijn. 

Zij hebben een eigen spreekuur voor

 • injecties, uitstrijkjes, een oortoilet, wondbehandeling, meten van de bloeddruk
 • bloedonderzoek uit de vinger voor test op bloedarmoede, suikerziekte of infectie (CRP)
 • urine-onderzoek bij mogelijke blaasontsteking
 • hartfilmpje (ECG), hartritme eventrecorder (holter), 24-uurs bloeddrukmeting, slaapregistratie
 • reisvaccinaties (op woensdag), zie link
 • uitstrijkjes (op woensdag )

Ilknur Cilingir (tevens praktijkmanager): werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. 
Khadija Ouboumalne: werkt op maandag, dinsdag en woensdag.
Karima El Moussati: werkt op maandag en vrijdag.
Merve Gunyeli: werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Rebecca Jonker: werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

15-01-2015

Praktijkondersteuners

Yvette IJland en Barbara Torres, POH-GGZ

Yvette IJland en Barbara Torres zijn onze praktijkondersteuners GGZ. Ze begeleiden mensen met psychische klachten. Dit kunnen klachten zijn van oa stress, angst, somberheid of overspannenheid.  Alle afspraken zijn na verwijzing van de huisarts. Yvette werkt op woensdag, Ursela op vrijdag.

Leonie Luttikhuizen, POH-S

Leonie is praktijkondersteuner (POH-S). Zij heeft de opleiding hiervoor in 2011 afgerond en was daarvoor als verpleegkundige in de GGZ werkzaam. Leonie begeleidt mensen met diabetes, copd/astma of een (verhoogd risico op een) hart- of vaatziekte . Voor de begeleiding van chronische aandoeningen is de praktijk aangesloten bij ketenorganisatie ROHA. Leonie werkt al jaren bij ons in de praktijk. Ook kan zij individuele begeleiding geven bij het stoppen met roken. Zij werkt op dinsdag en donderdag.  Email: l.luttikhuizen@jonkerkoetsier.nl

Jetty Hardoff, POH-S

Heeft eerst stage bij ons gelopen en is nu praktijkondersteuner (POH-S).   Ze houdt spreekuur voor patiënten met een hart- of vaatziekten of een hoog risico daarop (CVRM = hoge bloeddruk/hoog cholesterol), mensen met diabetes en geeft begeleiding bij stoppen met roken. Zij werkt op woensdag, donderdag en vrijdagIn 2023 gaat ze zich ook inzetten als POH-Ouderen

Lilian Kupers, POH-O

Lilian is een ervaren wijkverpleegkundige. Op maandag werkt ze bij ons in de praktijk. Zij houdt spreekuur en bezoekt ouderen thuis. Zij onderzoekt of er meer hulp of zorg nodig is.